Elérhetőségeim:
Utazás Önmagunkba Önmagunkért!
Kép
 
Mobil: +36 20 9910145
 
E-mail:brudas@freemail.hu
 
Facebook: Brudás Andrea
 
Skype:brudas.andrea1
 
Viber:Brudás Andrea
 
 
 Kezelés:
Előzetes bejelentés alapján.
Nettó Ár:
12 000.- / alkalom
Tanfolyam:
Egyszemélyes családállítás max 4 fő. havi 1 nap


 
 Kép

Videó

Egyszemélyes Családállítás

Az egyéni családállítás során a családállító terapeutával személyesebb kapcsolat alakul ki, lehetőség van részletesebben beszélni a problémáról és az azzal kapcsolatos állításról.

- ha szeretne megismerkedni a Hellinger családállítással anélkül, hogy csoportban venne részt
- ha a csoportos állításhoz szükséges néhány órás távollét nem megoldható
- ha más emberek előtt nem szívesen beszél problémáiról
- ha szeretne mielőbb megoldást találni, de a csoportos időpont túl messze van

Az egyéni családállítás során a családállító terapeutával személyesebb kapcsolat alakul ki, lehetőség van részletesebben beszélni a problémáról és az azzal kapcsolatos állításról. 

A gyakorlatban az egyéni családállítás esetén a képzett családállító és az állítást kérő röviden megbeszélik mi az a probléma, amivel az állítást kérő foglalkozni szeretne. A személyeket vagy fogalmakat egy-egy  kartonlap "képviseli", amelyeket az állítást kérő elhelyez a földön. Természetesen köztük van egy magát az állítást kérőt képviselő kartonlap is.

Az állítást vezető családállító a lapokra egyesével ráállva megfogalmazza azokat az érzéseket, amelyeket ott állva érez, illetve megteszi azokat a mozgásokat, amelyek vezérlik az adott képviseletben. Így kialakul egy kép, azaz az állítást kérő látni fogja, hogy az adott személyek - és saját - lelkében valójában mi zajlik. Maga a felismerés is nagy hatással van, azonban ha kötések, elakadások láthatóak, akkor a családállító további kartonlapok elhelyezésével átalakítja a képet, vagy kimond egy-egy mondatot, amivel az oldás megtörténik.

Változó, hogy az "eredmény" mikor jelentkezik, azaz mikor indulnak el azok a változások az állítást kereső életében, amelyek a problémája megoldásához vezetnek. De az a tapasztalat, hogy már maga az állítás nagy hatással van az állítást kérőre, azaz szinte rögtön elindul benne valamiféle változás, átalakulás.

 

Alkotásaim

Kép

Kép

Kép

Kép